F O Petersson Projekt och Anbud

Projekt och Anbud

Välkommen till F O Peterson & Söners hemsida för handlingar. Här listar vi våra pågående projekt och aktuella anbud som Ni kan lämna offert på.

Om sidan

F O Peterson & Söner Byggnads AB har sedan 1870 varit ett familjeföretag och är landets äldsta byggföretag. På denna hemsida kan entreprenörer/leverantörer ladda hem handlingar till pågående projekt och anbud. Här kan entreprenörer/leverantörer göra en intresseanmälan om att få en offertförfrågan på ett specifikt projekt. I Er offertförfrågan som fås via mail levereras en projektkod som används tillsammans med mailadress för att logga in och ladda ned handlingar.

Saknar Ni projektkod kan Ni göra en intressanmälan och då erhålla en offertförfrågan inklusive projektkod. Är Ni intresserade av att vi kontaktar Er för kommande projekt/anbud i framtiden kan ni också göra en intressanmälan.

Hemsidan är uppdelad i pågående projekt då det är projekt vi erhållit samt aktuella anbud - projekt som F O Peterson ska lämna offert på och som behöver kompletteras med Er offert.

Så funkar det

1 På hemsidan kan Ni gå in och läsa om våra projekt/anbud. Projektkod krävs dock för att ladda hem handlingar.
2 Om Ni har fått en offertförfrågan från oss kan Ni med hjälp av Er emailadress och projektkoden logga in på det unika projektet/anbudet och ladda hem handlingar.
3 Om och när ett projekt ändras får Ni ett mail om att en handling har kompletterats. Nya handlingar laddas hem genom att logga in med emailadress och projektkod på samma sätt som ovan.
4 Om Ni förlorat projektkoden kan Ni begära en ny genom att kontakta kontaktpersonen för projektet eller anbudet.

Intresseanmälan

Om ni vill visa Ert intresse för att i framtiden få offertförfrågningar från oss gör ni en intresseanmälan.Skicka ett epost till handlingar@fop.se och ange följande:
Företag
Kontaktuppgifter
Kort sammanfattning om vad Ert företag arbetar med.
Alla uppgifter hanteras varsamt.